Zoeken naar weten waarom

Uw zoekactie voor weten waarom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen naar het songfestival kijken
Welke vrouw is vanavond alleen en wil graag gezelschap om naar het songfestival te kijken ? Ik ben op zoek naar wat gezelschap en wil dit graag met een lieve dame delen ! Ik kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen ! Laat maar weten of het jou iets lijkt ;-) Ps verplicht tot niets natuurlijk ! Bart  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Babbeltje en voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
MISTERY 24 jaar West-Vlaanderen - Brugge
LEUKE FWB DAME,
Op zoek naar een opwindende, kortstondige ervaring met iemand die hetzelfde verlangen deelt om in het moment te leven, zonder verplichtingen of complicaties? Als jij ook op zoek bent naar een vrijblijvend avontuur gebaseerd op verleiding en wederzijds genot, dan kunnen we misschien een gedenkwaardig moment creëren. Ik ben op zoek naar iemand die weet wat zij wil en klaar is om dit avontuur met enthousiasme te verkennen. Discretie en wederzijds respect zijn essentieel voor mij. Als dit intrigerend klinkt en je meer wilt weten, neem dan contact met me op. Leeftijd geen rol. Alleen dames!!!  

LEUKE FWB DAME,
Stijn 39 jaar Limburg - Leopoldsburg
Welke dame durft...
Ik ben een knappe verzorgde man van 39 op zoek naar een dame met voldoende lef... Nieuwsgierig om meer te weten? Graag een berichtje  

Welke dame durft...
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Opzoek naar een fijne fwb
Beertje 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Misschien jou
Goede avond, ik een niet mooie man van buiten. Maar wel goed is van hart. Zoekt een lieve vrouw die eerlijkheid en respect kan waarderen. Die lekker verwend wil worden. Eventueel als het klikt een vaste relatie. Uiterlijk geen belang. Schoonheid zit van binnen. Massage geven doe ik graag en krijgen ook. Likken en vingeren en leuke sex. Vrouw met schaamhaar mag ook reageren vind ik wel heel sexy. Wil je meer weten stuur een reactie. Ik verwen graag. Alvast veel liefs  
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede ,,slow''seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must.  
Loverke 42 42 jaar Antwerpen - Schoten
Man van 42 zoekt een leuke oudere dame om te verwennen
Hallo, Ik ben een gebonden man van 42 en ga het ook eens wagen hier..ik zou graag een iets oudere/rijpere dame leren kennen om bij een goede klik,af en toe eens te daten.. een pluspunt zou zijn als je enorm houd van gelikt te worden..dit doe ik zelf heel graag ;)..voor de rest kan je me veel vragen.. Zelf ben ik m80 en normaal gebouwd,iets nr de slankere kan meer toe..en heb geen echt type in gedachte..dit kan wat voller zijn of meer slanker,het karakter vind ik interessant..discretie en respect vind k wel heel belangrijk.. voel je je wel aangetrokken en zou je graag meer weten..stuur me gewoon en hopelijk zien we elkaar ooit 🙂 Alvast lieve hete kusjes Xxx  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10